Afhalen of bezorgen

Zelf afhalen
U kunt onze steenkorven gedurende de openingstijden, van maandag tot vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur en op zaterdagen van 08.00 tot 12.00 uur afhalen in ons magazijn aan de Loperweg 28 in Echt. Wij helpen u graag met het inladen van uw producten. Tevens is er een heftruck aanwezig.

Bezorgen
Voor uw gemak bezorgen onze ervaren transporteurs de bestelde steenkorven door het hele land. De leveringen vinden plaats op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur. Andere tijden zijn uiteraard in overleg bespreekbaar. Als u uw telefoonnummer doorgeeft, neemt de transporteur een half uur voor levering contact met u op. Dit voorkomt onnodige wachttijd. Uw bezorgwensen kunt u doorgeven aan onze verkoopadviseurs. Deze zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)475 - 48 19 12.

Voorraad
Voor een actuele stand van onze voorraad kunt u het beste contact opnemen met de verkoopadviseurs via e-mail: verkoop@molssteenkorven.nl of telefonisch +31 (0)475 - 48 19 12.

Levertermijn
Indien de producten voorradig zijn, kunnen wij de producten binnen 10 werkdagen uitleveren. Op ons afhaalmagazijn kunt u ze in dat geval direct meenemen.

Disclaimer
Mols Beton B.V. maakt voor de productie van steenkorven gebruik van natuurproducten. Hierdoor kunnen kleine kleur- en structuurafwijkingen in de producten voorkomen. Wanneer u de steenkorven heeft staan, geldt deze als zodanig geaccepteerd en kunnen geen reden tot klacht vormen. Herplaatsing van een steenkorf wordt door Mols Beton B.V. niet vergoed.

Klachten of opmerkingen
Mols Beton B.V. besteedt veel aandacht aan het productieproces van de steenkorven om u een kwalitatief goede steenkorf te leveren waar u jarenlang plezier van heeft. Desondanks kan het voorkomen dat u wellicht een klacht of opmerking heeft. U kunt deze doorgeven via e-mail: verkoop@molssteenkorven.nl of telefonisch via +31 (0)475 - 48 19 12.

Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren op uw opmerkingen.