Al meer dan 40 jaar betonspecialist

Al meer dan 40 jaar is het familiebedrijf Mols Beton een betrouwbare partner in de betonmarkt. De expertise die wij in al die jaren hebben opgebouwd op het gebied van beton, is ongeëvenaard. Vanuit onze productielocatie in Echt (Limburg) leveren wij een breed scala aan kwalitatieve betonproducten zoals Mols Bestratingen, Mols Betonschuttingen en Mols Steenkorven. Mols levert maatwerk aan particulieren, hoveniers, tuinarchitecten, bedrijven en overheid. Onze eigen bezorgservice staat garant voor een snelle levering in heel Nederland, België en Duitsland.

Ons assortiment

De unieke voordelen van Mols Steenkorven

Mols Steenkorven voert een breed assortiment van op maat geproduceerde steenkorven. Buiten de standaard Mols Steenkorven kunt u bij ons ook de Luxe Mols Steenkorven bestellen. Deze steenkorven kunnen in elke gewenste RAL-kleur worden geleverd. Dit geeft een nog exclusievere uitstraling. Zo kunt u bijvoorbeeld de kleur van de steenkorf laten matchen met de kleur van gekozen breukstenen. We adviseren u vrijblijvend over de uitgebreide mogelijkheden.

Eigen montageteam

Maak uw tuin compleet

Combineer uw Mols Steenkorven met Mols Betonschuttingen en/of Mols Bestrating. Deze Betonschuttingen geven extra grandeur aan uw tuin en zijn leverbaar in een groot aantal motieven in meer dan 200 kleuren. Onze schuttingen zijn zowel enkel- als dubbelzijdig en af te werken met verlichting, afdekkapjes, afdekpanelen en tuinpoorten. De hoogtes variëren van 30 cm - 280 cm. Maak uw tuin af met een bijpassend en onderhoudsarm tuinhuis.

 

Bekijk de mogelijkheden

Te combineren met schuttingen